Bugun...
Kasap A, Etin Ustalarının ve Lezzetlerin Buluştuğu Mekan
Tarih: 12-01-2018 22:29:00 Güncelleme: 13-01-2018 22:55:00 + -


Kayseri'de adından damakta bıraktığı enfes tatlarla da lezzetlerinden sıkça söz ettiren Kasap'a, kalıcılığı sağlayan başarılı et restoranlarının başında geliyor.

Kasap A, Etin Ustalarının ve Lezzetlerin Buluştuğu Mekan

 

KAYSERİ- Kasap'a, Et Mangal Lokantası birbirinden farklı lezzetli et ürünlerinin buluştuğu mekan olma özelliği ile büyük bir beğeni topluyor. 

Dünyanın en büyük boğası Kayseri'de açıklaması ile açılışında iddialı bir çıkış yapan ve Kayseri'de adından damakta bıraktığı enfes tatlarla da lezzetlerinden sıkça söz ettiren Kasap'a, kalıcılığı sağlayan başarılı et restoranlarının başında geliyor.

 

 

 

 

Kasap A İşletmecileri, Çınar Cerit ile Ümit Yiğit üstün gayretleri ve nezih evsahipliği örnekleri sergileyerek misafirlerinden tam not alıyor.

 

 

 

Özel günlerde kurulan çiğköfte sofraları birbirinden güzel ortamların oluşmasına imkan sağlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etin doğru yerden temin edilip, doğru dinlendirme teknikleriyle, doğru yerlerini, pişirme yöntemleriyle, doğru servis edip, doğru yerde yiyebilmek günümüzde gerçek anlamda sorun haline gelir olmuştur. 

Doğru dinlendirme tekniği ile Kayseri'de benzerlerinden farklılaşan Kasap'a ''Dry Aged'' sistemini ilk kullanan et restoranı olması ile aranılan mekan özelliğini taşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER/ FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ




Bu haber 307 defa okunmuştur.

Etiketler :

YORUMLAR



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
PUAN DURUMU