Bugun...
Kurban Kesiminde Öncüyüz
Tarih: 06-09-2017 21:01:00 Güncelleme: 06-09-2017 22:47:00 + -


Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya, son 1 yılda kurban hizmetlerinde geçen yıla oranla yüzde 40’lık bir artış olduğunu kaydetti

Kurban Kesiminde Öncüyüz

 

KAYSERİ- Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya, son 1 yılda et ürünlerinde yaşanan yüzde 25-30 luk fiyat artışına rağmen bu yıl kurban bayramında verdikleri kurban hizmetlerinde geçen yıla oranla yüzde 40’lık bir artış olduğunu kaydetti.

 

 

 

 

Çeyrek Asrı Aşan Kurban Hizmeti

Kayseri’de 1990 yılından beri kurban bayramlarında kurban hizmeti veren Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi, çeyrek asrı aşan süreden beri aksatmadan sürdürdüğü hizmeti ile vatandaşın büyük beğenisini kazanıyor.

 

 

 

 

Kurban Kesim Hizmetinde Kayseri’de Öncüyüz

Kurban kesim hizmetini Kayseri’ye getiren ilk işletmelerden biri olduklarını ifade eden Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya,” Kurban hizmetimizi 1990 yılından beri düzenli olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız kurban bayramında bu hizmetimizden yararlanıyor. Geçen yıla oranla bu yıl yüzde 40’lık kurban kesiminde artış gözlemledik. Et fiyatlarında geçen yıla göre yüzde 25-30 luk bir artış oldu” dedi.

 

 

 

 

 

 

Et Fiyatları Bir Türlü Düşürülemedi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından et fiyatlarının düşürülmesi için yürütülen politikanın etkili olamadığını savunan Kaya,” Bakanlık, iç piyasalara süreceği eti Avrupa Birliği ülkeleri yerine Türk Cumhuriyetlerinden ithal edebilseydi sonuç şimdikinden daha olumlu olacak ve et fiyatları daha düşük olacaktı. Avrupa ülkelerinden ithal edilen et, avro’ya endeksli olduğundan ve avronun TL ye karşı kur fiyatlarının yüksek seyretmesi et fiyatlarının düşürülmesine yeterli olmadı” dedi.

 

 

 

 

 

 

Vatandaşımız Kurban İçin İşletmeleri Tercih Etti

Vatandaşların, bu yıl kurban kesim işinde vakıf veya derneklerden ziyade güvendiği ve tam hizmet alabildiği işletmeleri tercih ettiğinin altını çizen Kaya,” Bu yıl kurban hizmetimizde geçen yıllara göre yüzde 40’lık artış yaşadık. Ramet olarak büyükbaş kurban kesim hizmetimizi Hisarcık’ta bulunan kesimhanemizde, küçükbaş hayvan kesimi hizmetimizi ise Elagöz’deki besi çiftliğimizde gerçekleştirdik. Yaklaşık 30 çalışanımızla hizmetimizi bayramın üçüncü gününe kadar sürdürdük. Hizmetlerimizi, veteriner hekim kontrolünde yaptığımız, hijyenik şartlara uyduğumuz ayrıca verdiğimiz titiz çalışmalardan dolayı vatandaşımız yıllardır bizi tercih ediyor. Bizlerde onların bu tercihine layık olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İşin Uzmanı Bir Ekip Görev Yapıyor

Ramet Kurban kesimi hizmetinde; Muhasebe Sorumlusu Hasan Hüseyin Çelik, Et Kesim ve İşleme Uzmanları; Gazi Kaya, Arif Kaya, Necati Kaya, Turgut Kaya ve Yasin Yılmaz'dan oluşan uzman bir ekip itina ile görev yapıyor.

 

    

 

HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

 




Bu haber 171 defa okunmuştur.

Etiketler :

YORUMLAR



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM HABERLERİ