Bugun...
Ram-Et, Kurban Kesiminde Zirvedeki Yerini Koruyor
Tarih: 27-08-2018 20:34:00 + -


Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya, bu yıl kurban bayramında verdikleri kurban hizmetlerinde geçen yıla oranla yüzde 30’luk bir artış olduğunu kaydetti.

Ram-Et, Kurban Kesiminde Zirvedeki Yerini Koruyor

 

KAYSERİ- Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya, son 1 yılda et ürünlerinde yaşanan ciddi fiyat artışına rağmen bu yıl kurban bayramında verdikleri kurban hizmetlerinde geçen yıla oranla yüzde 30’luk bir artış olduğunu kaydetti.

 

Kırk Yıllık Kurban Hizmeti

Besicilikte 1978 yılından beri hizmetini sürdüren ve 1990 yılından bugüne dek kurban bayramlarında kurban satışı ve kesimi hizmeti veren Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi, sektörde 40 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

 

 

 

 

 

Kurban Kesim Hizmetinde Kayseri’de Öncüyüz

Kurban kesim hizmetini Kayseri’ye getiren ilk işletmelerden biri olduklarını ifade eden Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya,” 1978 yılında besicilik sektörüne adım attık. Kurban hizmetimizi 1990 yılından beri düzenli olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız kurban bayramında bu hizmetimizden yararlanıyor. Halkımıza kurban kesimi hizmetinde bulunmaktan memnunuz. Geçen yıla oranla bu yıl küçükbaş hayvan kesiminde yüzde 30’luk artış yaşadık. Büyükbaş hayvan kesiminde ise geçen yıla göre bir artış olmadı” dedi.

 

 

 

 

 

 

Vatandaşımız Kurban İçin İşletmeleri Tercih Etti

Vatandaşların, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda kurban kesim işinde vakıf, kurum veya derneklerden ziyade güvendiği ve tam hizmet alabildiği işletmeleri tercih ettiğinin altını çizen Kaya,” Bu yıl kurban hizmetimizde geçen yıllara göre yüzde 30’luk artış yaşadık. Ram-Et olarak büyükbaş kurban kesim hizmetimizi Hisarcık’ta bulunan kesimhanemizde, küçükbaş hayvan kesimi hizmetimizi ise Elagöz’deki besi çiftliğimizde gerçekleştirdik. Yaklaşık 45 çalışanımızla hizmetimizi bayramın üçüncü gününe kadar sürdürdük. Hizmetlerimizi, veteriner hekim kontrolünde yaptığımız, hijyenik şartlara uyduğumuz ve uyguladığımız titiz çalışmalardan dolayı vatandaşımız yıllardır bizi tercih ediyor. Bizlerde onların bu tercihine layık olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzman Bir Ekip Görev Yapıyor

Kurban kesimi hizmetinde kapasitesini geçen yıla göre artıran Ram-Et’te uzman ekip sayısı da yaklaşık 2 katına çıkarıldı. Bu yıl et kesim ve işleme işinde; Gazi Kaya, Arif Kaya, Necati Kaya, Turgut Kaya, Yasin Yılmaz, Salih Ergen, Enes Kaya, İlhami Kaya, Hamdi Akpolat, Mehmet Akpolat, Ahmet Akpolat, Bayram Altıparmak ve Ali Ebicioğlu gibi işinde uzman bir ekip itina ile görev yaptı.

 

 

 

HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

 

 




Bu haber 488 defa okunmuştur.

Etiketler :

YORUMLAR



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
PUAN DURUMU